Caută
Caută

Despre Sildor Prod

Aflați mai multe despre Sildor Prod si evoluția pe piata din Romania.

Vizualizați harta pentru a vedea acoperirea teritoriala.

Mai jos puteți urmări evoluția în principalii ani de dezvoltare din istoria companiei.

Sildor Prod in 1992 - 1 Depozit in Arad Sildor Prod in 2018 - 5 Depozite in Arad si in tara

1992

Infiintare

Sildor Prod S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 avand la inceput ca activitate principala intretinerea aparatelor frigorifice de uz commercial si de uz casnic.

Avand ca fundament valori precum integritate, corectitudine si transparenta, odata cu acumularea experientei si totodata datorita dezvoltarii pietei locale, societatea s-a dezvoltat si a inceput sa acorde atentie sporita de la an la an laturilor comercială si industrială in domeniul refrigerarii, climatizarii si ventilatiei.

1992

1998

Comercializarea de produse

In anul 1998 am inceput in paralel cu activitatea de prestări servicii și comercializarea de piese și accesorii frigorifice in regiunea de vest a Romaniei.

1998

2003

Distribuție pe plan național

În anul 2003 am început distribuția pe plan național a pieselor și accesoriilor frigorifice, cu propria flotă auto.

2003

2006

Creștere portofoliu produse

Un urmator pas in dezvoltarea companiei a fost in anul 2006 cand si-a marit portofoliul de produse dezvoltand domeniul echipamentelor frigorifice din domeniul refrigerarii industriale dar mai ales celei comerciale datorita expansiunii acestui segment de piata. Acest lucru arata ca in permanenta Sildor Prod este in stransa legatura cu piata si se adapteaza dupa necesitatile pietei.

2006

2009

Punct de lucru in Timisoara

In anul 2009 dupa o activitate prolifica in vestul tarii, decide sa fie mai aproape de clienti deschizand un punct de lucru in Timisoara cu magazin si un mic depozit. Acest prim pas in crearea unei retele de distributie avea sa fie experienta premergatoare a urmatorilor ani ce urmau sa vina in dezvoltarea retelei nationale de distributie prin propriile puncte de lucru.

2009

2010

Dezvoltarea activității de distributie

Odata cu dezvoltarea activitatii de distributie Sildor Prod intra in legatura directa cu marii producatori de echipamente precum Danfoss, Embraco, Frascold, Luve,  Castel, Refco, Weiguang, deveniind distribuitor official al acestora in România, ceea ce confirma necesitatea existentei unui distribuitor local precum Sildor Prod in piata romaneasca, aflată in continua dezvoltare.

2010

2013

Diversificare produse și focus pe distribuție

In anul 2013 cele doua segmente ale business-ului, activitatea de service si cea comerciala ajung la o efervescenta mult prea mare pentru a mai putea indeplini cu professionalism cele doua activitati. Astfel ca in toamna anului 2013 Sildor Prod a decis sa se concentreze doar pe activitatea de distributie a echipamentelor, pieselor si accesoriilor frigorifice, dezvoltandu-si constant portofoliul de produse in stransa corelare cu cereea pietei.

In urma cererii pieței de distribuție Sildor Prod își mărește portofoliul de produse dezvoltând relații directe și cu următorii mari producatori de echipamente precum Guntner, Modine – ECO, Tecumseh, Aspen Pumps, ITE Tools, MTH, Errecom, Zanotti, Testo deveniind distribuitor official al acestora in Romania.

2013

2016

Târgul Frigotehnistului

2016

2017

Punct de lucru Iasi

In toamna anului 2017 am deschis un nou punct de lucru, in zona de est a Romaniei, in Moldova si anume la Iasi pentru a deservi clientii zonali aflati in zona de activitate a contractarii si servisarii echipamentelor frigorifice, oferindu-le o gama variata de produse din stocul acestui punct de lucru ce are de altfel un stoc adaptat nevoilor clientilor.

2017

2018

Punct de lucru Bucuresti

In anul 2018 este deschis punctul de lucru Bucuresti, capitala Romaniei, aflata in zona de sud a tarii. Situat intr-un pol important al pietei frigului, acest punct de lucru este pregatit si adaptat cerintei pietei locale avand un magazin de prezentare cat si un depozit ce permite un stoc adaptat cerintelor uzuale ale clientilor.

2018

2018

Punct de lucru Cluj

In toamna anului 2018 este deschis punctul de lucru din Cluj-Napoca, una dintre cele mai dezvoltate zone ale țării. Acest punct de lucru acoperă zona centrală a României cu un stoc de produse diversificat, un magazin de prezentare și un depozit ce poate acoperi necesaitățile clienților din zonă.

2018
Scroll to Top